Lord F1

0 out of 5

Пакување:                500 семки

Стасност:                  62-71 дена

Тежина:                       700г

 

Опис

  • Светски стандард за брокула за повеќенаменска употреба.
  • Хибрид со одлична отпорност на топлина и на пад на температурата.
  • Висока продуктивност и одличен квалитет на хомогени глави на темно зелена боја.
  • Се препорачува за свежа потрошувачка и преработка, вклучително и за замрзнување.
  • Компактен, висок, со моќна дршка.
  • Добра толеранција кон пламењача.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Lord F1”