Тип 880

0 out of 5

Области на употреба:
Оранжериското везиво е направено со цел да се прилагоди на тензиите на на стеблата на земјоделските културите (домати и пиперки), кои што им дава поддршка и стабилност, притоа спречувајќи ги од виткање.

Оранжериска употреба за врзување на графоти за култури како што се:
-домати – пиперки – краставици – грав и др.

Опис

Карактеристики:
• Направено e од 100% оригинален полипропилен.
• Фибрилиран и УВ (заштитен и незаштитен).
• Висока отпорност на тежина.
• Спакувано во термоповрзани калапи по 21 парче од 1 кг по парче .

ТИП 880
Должина: 880mt / kg
Боја: бела
УВ: без УВ
Тежина: 1 kg / spool
Пакување: 24 калеми во полипропиленски фолија

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Тип 880”