Нема на залиха

Red Dynasty F1

0 out of 5

Пакување:      2500 семки

Стасност:       70-75 дена дена

Tежина:             1,5-2 кг

Вид:                     Црвена

Форма:               Кружна до овална заоблена

Опис

  • Уникатна комбинација на рана зрелост.
  • Висок квалитет.
  • Хибридот има многу атрактивна црвена боја.
  • Одлична внатрешна структура со тенки лисја.
  • Одличен вкус.
  • Црвената династија е многу популарна за производство на салата.
  • Отпорности: Fusarium

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Red Dynasty F1”