Нема на залиха

Rubin

0 out of 5

FAO: 650

 Za seme Za silažu
Setva:Rana
Temperatura zemljišta:10 – 12 оC
Gustina setve zrna/ha:60.000
Razmak u redu cm:24
Gustina u žetvi biljaka/ha:50 – 55.000
Категории Пченка, Семиња Ознаки: ,

Опис

Карактеристики
Постојаната тенденција за добивање на високи приноси во сушните региони доведе до создавање на хибрид на подоцнежна група на зреење, што го покажува своето лидерство во приносот на подобра почва во услови на целосна агротехнологија, но исто така и без значајно отстапување во однос на лошото земјиште.

Овој хибрид дава дрво висина од 260-270 cm, со голем клип формирајќи на висина од 95-100 cm и фантастични жолти монисти со голема маса.

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Rubin”