Sturon

0 out of 5

Пакување: 20кг (внатре сите се по 1кг)

Категории Арпаџик, Семиња

Опис

Sturon е најпознатиот вариетет на кромид за професионално одгледување кој потекнува од Холандија. Популарен е и за градинарско производство, поради убавиот облик и производствен потенцијал. Sturon има многу јака лушпа и дава округло-долгнавести главици со златна боја. Неговата карактеристика е што може долго да се чува. Дава високи приноси и не е склон на рано осменување.

Дополнителни информации

Тежина 1 kg
Country of Origin

Our Farm

Quality

Premium

Критики

Нема критики сеуште.

Be the first to review “Sturon”